/ Home / Oudervereniging

Oudervereniging

Wat doet de oudervereniging?

De oudervereniging organiseert gedurende het schooljaar een groot aantal leuke activiteiten voor de kinderen, zoals de Fancy Fair, het Boekenbal, Carnaval, Sinterklaas, Kerst en filmavonden. Dat doen we samen met de ouders, de Medezeggenschapsraad (MR), het team van Op gen Hei en een aantal lokale sponsoren. Op de schoolkalender kunt u zien wanneer welke activiteiten gepland zijn.

Het bestuur van de oudervereniging vergadert een aantal keer per jaar met alle bestuursleden en een afgevaardigde van de schooldirectie. De data van die vergaderingen staan op de schoolkalender.

Via berichten op ISY houden we de ouders op de hoogte van alles wat de oudervereniging voor de kinderen organiseert.

Sponsoracties

De oudervereniging vraagt sinds schooljaar 2023/2024 in overleg met de schooldirectie geen vrijwillige ouderbijdrage meer van ouders. In plaats daarvan draagt school bij in de bekostiging van de activiteiten van de oudervereniging.
Door het jaar heen organiseert de oudervereniging wel een aantal sponsoracties, zoals de speculaasverkoop en de paaseierenverkoop, om een extra zakcentje voor de oudervereniging te verkrijgen.   

Handje hulp

We hebben op dit moment een klein team van enthousiaste ouders dat activiteiten organiseert, maar extra handen zijn heel erg welkom! Dus mocht het u leuk lijken om lid te worden van de oudervereniging, dan wel wilt u als hulpouder af en toe een handje hulp verlenen bij een van de activiteiten, laat ons dat dan weten!  

Het bestuur

Het bestuur van de oudervereniging bestaat op dit moment uit een tweehoofdig dagelijks bestuur en een kleine groep enthousiaste ouders:

 • Desirée Janssen-van Hof (penningmeester)
 • Kirsty Suhopoljac-Sijstermans (secretaris)
 • Daniëlle van den Boorn
 • Manon Krüger
 • Patricia Gotschalk
 • Sandra Souren
 • Stefanie Ruijsch
 • Shirley Smeijsters
 • Tanja Hanneman
 • Wendy de Zeeuw
 • Anki Breuls

Onderaan deze pagina stellen we ons graag aan u voor.Nog meer weten?

Is de bovenstaande informatie niet duidelijk, heeft u vragen of wilt u ons komen versterken? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar ovopgenhei@gmail.com. U kunt uiteraard ook altijd een van de ouders uit de oudervereniging even aanspreken op het schoolplein.

Even voorstellen: OV schooljaar 2023-2024

Desirée Jansen – van Hof
Via dit bericht wil ik mij graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Desirée Janssen van Hof, ben getrouwd met Hub Janssen en samen hebben wij 2 dochters, Fleur van 8 en Tess van 3. Fleur zit momenteel in groep 5/6 bij meester Delano en Tess mag over een jaar starten in groep 1. Ik ben momenteel gestart in het 2e leerjaar van de PABO Deeltijd, dit is een volwaardige opleiding tot leerkracht basisonderwijs.
Sinds september 2019 ben ik al lid van de oudervereniging en bekleed ik tevens de functie van penningmeester. Vanaf dit schooljaar ook lid van de MR en komt een aantal kinderen mij, na iedere vakantie, tegen bij de luizen-controle in de klas.
Ik kijk er ook dit jaar weer naar uit om te helpen bij de organisatie van de verschillende activiteiten voor de kinderen en zal er alles aan doen om er weer een leuk en mooi schooljaar van te maken. Dat is wat alle kinderen verdienen en waar wij ons als oudervereniging volledig voor inzetten. Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet om mij aan te spreken binnen of buiten school.

Kirsty Suhopoljac-Sijstermans
Hallo! Mijn naam is Kirsty Sijstermans, ik ben getrouwd met Adnan en samen hebben wij 2 kinderen, Fabijan in groep 5/6 bij meester Delano en Eline in groep 1/2a bij Mees Martin.
In het dagelijks leven ben ik belastinginspecteur bij Belastingdienst Grote Ondernemingen in Maastricht. In mijn vrije tijd sport ik graag, werk ik graag in mijn (moes)tuin en sta ik graag te koken en te bakken in de keuken.
Ik ben sinds 2019 lid van de oudervereniging en bekleed daar de functie van secretaris. Dat betekent dat ik mij bezig houd met de formele (regel)zaken van de OV, zorg voor vastlegging van de vergaderingen en samen met Desirée het dagelijks bestuur van de OV vorm. Ik houd mij verder binnen de OV bezig met de organisatie van de sponsoracties en de organisatie van het schoolcarnaval. Met ingang van dit schooljaar ben ik ook lid van de MR op school.
Als jullie vragen hebben over de oudervereniging, over één van de activiteiten of andere zaken die voor de OV of MR van belang zijn, dan spreek mij gerust aan op het schoolplein.

Daniëlle van den Boorn
Mijn naam is Daniëlle van den Boorn, 34 jaar. Ik ben de trotse mamma van Jona (groep 3 bij Juf Stella) en Gino (nog niet op school). Ik ben sinds dit schooljaar lid van de oudervereniging. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als gastouder.
In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in, maak ik samen met de jongens uitstapjes/herinneringen, spreek ik af met vrienden en ben ik regelmatig in het theater te vinden.

Manon Krüger
Hallo! Mijn naam is Manon Krüger en ik ben 39 jaar. Ik ben de trotse moeder van Colin uit groep 7/8 en Norah uit groep 5. Dit wordt mijn 7e jaar dat ik betrokken ben bij de oudervereniging en ik help nog steeds met veel enthousiasme en plezier!
In het dagelijks leven werk ik bij kinderopvang Humankind in Landgraaf. Mijn hobby’s zijn geocachen en fietsen met man en kinderen, sporten en gezellige avondjes houden met vriendinnen. 
Ik verheug me er weer op om ook dit jaar leuke en extra activiteit te verzorgen voor jullie kinderen!

Anki Breuls
Hallo! Ik ben Anki Breuls, moeder van twee kinderen en de vrouw van meester Gideon. We wonen in Amstenrade. Dit schooljaar hebben we besloten dat Op Gen Hei een betere keuze is voor onze oudste, Lotte, die 8 jaar oud is en in groep 5/6 zit bij meester Delano. Onlangs is ook Floris, 4 jaar oud, hier op school begonnen en zit hij bij meester Guido.
In mijn dagelijks leven werk ik in de jeugdzorg, voornamelijk binnen school gerelateerde omgevingen. In mijn vrije tijd geniet ik ervan om buiten te zijn, af te spreken met familie of vrienden, creatief bezig te zijn of me te verdiepen in een goed boek. Aangezien beide kinderen nu op deze school zitten en ik me meer wil verbinden aan de school (en na aandringen van Desiree en Gideon 😄), heb ik ervoor gekozen om lid te worden van de Oudervereniging.

Sandra Souren
Ik ben Sandra Souren, getrouwd met Léon en moeder van Luuk (nu net naar de brugklas) en Koen (groep 7). Vanaf dat Luuk in groep 1 zat, ben ik lid van de oudervereniging, dat is inmiddels al heel wat jaartjes. Nog 2 jaar te gaan en dan zit mijn tijd bij OV op gen Hei erop. Maar zover is het nog niet… eerst samen nog een aantal leuke activiteiten organiseren!
In het dagelijks leven werk ik als operatie assistente bij het het Zuyderland in Heerlen. In mijn vrije tijd wandel ik graag, ga ’s zomers graag kamperen en ’s winters graag skiën. Ook hou ik van lekker eten en drinken. 
Tot ziens bij één van de activiteiten of op het schoolplein.

Shirley Smeijsters
Ik ben Shirley Smeijsters, mijn kinderen zijn Brandon (12) groep 8 , Emma (8) groep 5 en Liz (6) groep 3. 
In het dagelijks leven ben ik zzp-er als nagelstyliste, dit is tevens een van mijn hobby’s. Verder vind ik het heerlijk om film te kijken en te gaan zwemmen met de kinderen. 
Ik zit sinds het schooljaar 2023/2024 bij de OV en hoop dat ik zo mijn steentje bij kan dragen voor alle kindjes om leuke dingen te organiseren.

Stefanie Ruijsch
Mijn naam is Stefanie Ruijsch. ik ben 33 jaar. Ik ben trotse moeder van Viënna uit groep 5 en Bram uit groep 1/2. Dit wordt mijn 5e jaar dat ik betrokken ben bij de oudervereniging.
In het dagelijks leven werk ik bij de gemeente. 
Mijn hobby’s zijn sporten, boeken lezen en leuke herinneringen maken met mijn gezin, gezellige avonden houden met vrienden.

Tanja Hanneman
Graag stel ik mij aan jullie voor, mijn naam is Tanja Hanneman en ik ben moeder van Jimmi van den Beld, groepje 5. 
Ik werk als zelfstandig grafisch ontwerpster vanuit Landgraaf, hier woon ik ook samen met mijn partner Mark en onze 2 kinderen Kiki en Jimmi.
Grafisch en creatief bezig zijn is mijn passie, maar ook sla ik graag een balletje op de tennisbaan en wandel ik graag.
Ik ben dit schooljaar “vers” ingestapt in de OV, dus ik ben benieuwd!

Wendy de Zeeuw
Ik ben Wendy, verloofd en 19 jaar samen met Jason.
Samen hebben wij 3 kinderen, Nigel 8 jaar en een tweeling Loïs en Nathan van 3 jaar. In het dagelijks leven werk ik drie dagen per week als financieel administratief medewerker bij Berden. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, tekenen en lekker te koken. 
Ik ben nu ongeveer 2 jaar bij de oudervereniging en help mee met de organisatie van de filmavond en probeer ik daar waar nodig een steentje bij te dragen. Dit hoop ik nog een hele tijd met veel plezier te doen! 

Patricia Gotschalk
Mijn naam is Patricia Gotschalk, getrouwd en moeder van 2 dochters. Mijn oudste dochter zit in groep 3/4 en de jongste is nog niet schoolgaand. In ’t dagelijks leven werk ik binnen de jeugdzorg en doe ik veiligheidsinschattingen. Sinds het schooljaar 2020/ 2021 lid van de oudervereniging en sinds dit schooljaar ook MR lid.


Wilt u uw kind aanmelden bij basisschool Op Gen Hei?

Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details