/ Home / Deep Learning

Deep Learning

Deep Learning staat voor kwaliteitsonderwijs. Deze methode zorgt ervoor dat mondiale competenties worden ontwikkeld zoals karakterontwikkeling, burgerschap, samenwerking, communicatie, creativiteit en kritisch denken. Deep Learning verandert het leren en het onderwijs door te focussen op zaken die zowel voor individuen als voor het collectief betekenisvol zijn. Bovendien verandert de rol van kinderen, leraren gezinnen en anderen door de verdieping met Deep Learning.

Om de transitie naar Deep Learning in goede banen te leiden, is Op gen Hei onderdeel van het internationale partnerschap New Pedagogies for Deep Learning (NPDL). Dit is een wereldwijd verband waarin meer dan 1700 scholen uit 17 verschillende landen met elkaar samenwerken en betekenisvolle lessen ontwerpen. Zo hebben we vaak contact met scholen uit Canada om samen lessen en/of projecten voor te bereiden. Op een later moment worden deze lessen en/of projecten samen geëvalueerd. Zo leren wij van én met elkaar in dit internationale partnerschap.

Deep Learning krijgt binnen basisschool Op gen Hei steeds meer vorm. Wij werken aan gezamenlijke projecten waarbij de mondiale competenties een centrale rol hebben. Door te werken aan Deep Learning verankeren we de verworven kennis op een diepe manier, waardoor de kinderen deze kennis ook kunnen toepassen bij echte wereldse problemen. Dit resulteert in betrokken, actieve en nieuwsgierige kinderen die onderzoekend en thematisch leren, waarbij kennis en vaardigheden hand in hand gaan. De kinderen worden continu uitgedaagd om alles grondig te onderzoeken, kritisch te kijken en nieuwe dingen te bedenken. Zo streven wij ernaar het wereldbeeld van onze kinderen te vergroten.

Wilt u uw kind aanmelden bij basisschool Op Gen Hei?

Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details